fredag den 20. januar 2012

Bye 1st semester, hello 2nd semester!!

Heeeeeeeey :)

Så er det nu officielt, at mit eventyr nu er halvt forbi .. :(

Første semester er nu slut, og andet semester starter på tirsdag!
Mit skema bliver nu dette:

Intro to Drama - Mrs. Driver
Advanced PE - Mrs. Crawford
World History II - Mrs. Knight
Algebra II - Mrs. Churchman

Det er med MEGET blandede følelser, at jeg starter et nyt semester!!
Den dejlige side er, at jeg simpelthen har sådan et godt skema - jeg elsker det, og alle mine lærere er nogle af de allersødeste mennesker du kan finde!! Drama bliver simpelthen så fantastisk sjovt, og det er  jo ingen hemmelighed, at jeg ELSKER det!! Advanced PE bliver SÅÅÅÅÅ godt også!! Advanced betyder bare, at man hele tiden laver idræt og spiller en masse spil, og ikke er i et klasseværelse og tager tests! Advanced PE er idræt, vi kender normalt! Og Mrs. Crawford er en af de sejeste og sødeste mennesker jeg har mødt!! World History II med Mrs. Knight bliver awesome!! Jeg ELSKER Mrs. Knight - noget varmere og mere omsorgsfuld person finder man ikke!! Og så er jeg jo helt vildt med Historie også!! Algebra II .. hm.. Matematik.. ja!! det bliver nok interessant!! haha.. ej, min lærer; Mrs. Churchman er noget for sig også! hun er ung, og super sej!!
Det er et super skema, jeg har her.. !!!
Så begynder fodbold sæsonen også snart!! Det bliver så fantastisk!! Alle vil jo gerne have, at jeg bliver målmand, men det har jeg altså ikke særlig meget lyst til!! jeg stinker til det, fordi jeg har for meget håndbold i mig.. Jeg er ikke god til bare at kaste mig.. så vil jeg meget, meget hellere være forsvar!!
I 2nd semester har jeg stadig 3rd lunch :( :( Så jeg skal stadig vente med at få frokost til kl. 13.22, hvor jeg derefter skal stå i kø, så før jeg spiser bliver kl. nok 13.35!! Puha!!! at gå uden mad fra kl. 7 til 13.35 er rigtig hårdt - og så har jeg sørme PE midt i det hele også! Jeg ved ikke, hvordan jeg vil overleve det her!! Jeg bliver nok nødt til at smugspise i Mrs. Knight's class!! hahahaah

Det ikke så rare er, at mit år nu er 50% slut!! Jeg har kun 4.5 mdr. tilbage, og om 4 mdr. står mor og far i New York City!! Det er ikke til at forstå!! Hvis 2nd semester går lige så hurtigt som 1st, jamen så ses vi MEGET, MEGET snart!!!
Så har jeg også sagt farvel til Humanities - rart fordi vi havde så mange lektier, men folkene i den klasse kan jeg bare ikke undvære!! Nogle af mine bedste venner er i den klasse, og jeg kan ikke holde tanken ud, at jeg ikke skal have en klasse med dem igen!! jeg vil savne dem alt, alt, alt for meget!! VI havde det altid, ALTID så sjovt i den klasse!!

Så har jeg haft en lille miniferie, fordi vi har haft eksamener på skolen, og du skal ikke tage eksamener, hvis du har A eller B i et fag, og det havde jeg sørme :) WUHU!!
Så i denne uge, har jeg kun været i skole tirsdag!!!
mandag var helligdag, fordi det var Martin Luther King, Jr. Day
tirsdag var alm. skoledag
onsdag eksamen = FRI!
torsdag eksamen = FRI!
fredag teacher's workday = FRI!
lørdag og søndag weekend = FRI!
mandag teacher's workday = FRI!!
tirsdag = 2nd Semester starter!

Så med alle de fridage skulle man nok tro, at jeg har tilbragt med at stå på ski på Wintergreen, men nej :(
I søndags spillede jeg indendørsfodbold med forskellige mennesker på min skole, og jeg må da nok sige,at det gik helt galt!!
Efter 2.5 kamp (12 minutters spil) fik jeg da lige en bold på min finger, og forstuvet den :( Ikke nok med det, så fik jeg også på 12 minutters spil et kæmpe blåt mærke på skinnebenet, og 4 store hudafskrabninger på mine knæ!! Av, av, av!! Min finger begyndte stille at vokse sig stor og fed, og den kunne ikke bøjes! ikke nok med det, så valgte den også at skifte farve til lilla :( BUHU!!! Vil så sige, at det går bedre nu! Min finger kan bøjes, mener brunlig, ikke stor og fed, men hold nu op, hvor gør det dog stadig ondt :( Men som den dumme pige jeg er, så valgte jeg så at spille fodbold igen mandag udenfor med 4 af mine venner, og det endte med, at vi tog en LAAAAANG gåtur i skoven ved siden a skolen (ca. 1 times gåtur), og det skal man bare ikke gøre, når man har fodboldstøvler på!! Så der endte jeg så lige med 2 vabler - en på hver hæl!! så jeg valgte bare at blive hjemme fra ski tirsdag, onsdag, og torsdag, og tog så op her i dag fredag! OG HVOR VAR DET DOG SKØNT AT VÆRE TILBAGE PÅ LØJPERNE!! der findes intet mere befriende end at stå på ski!! elsker, elsker, elsker det!!! '
Så denne uge har været lidt forkølet, for jeg har været sååå træt i min krop..

men nu glæder jeg mig bare til 2nd semester med nye mennesker og nye fag! det bliver godt!!
Vi ses om 4.5 mdr.!

OVER AND OUT
Mie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar