lørdag den 16. juli 2011

1. AUGUST! + en lille dejlig pige, Cajsa!

Ja, så siger kaldenderen d. 16. juli og i følge Exploris' nye vilkår, så får jeg min familie inden 16 dage!! eller det vil så sige inden 11 dage, for jeg kan ikke få det at vide i weekenden :) Så der går nok ikke sååå forfærdelig lang tid igen, og jeg håber så meget, at det snart kommer! Der er lige 3 elever, der er blevet placeret, så det er jo ikke fordi, at der ikke kommer placeringer! En af de elever er min dejlige veninde fra Aarhus, Laura! Hun er simpelthen så skøn en pige - HELD OG LYKKE TIL DIG LAURA!!! <3 

Cajsa og Mig
det har ellers været en SUPER dejlig uge!! Fra tirsdag til onsdag var jeg sammen med 3 helt fantastiske piger; Christine, Nea og Mie - de skal alle til USA med Explorius - just like me! Det var bare såååå hyggeligt!!

Til min fødselsdag tilbage i marts fik jeg en skrivebog af min kusines datter, Cajsa på 5 år - i den bog har hun tegnet sin kat Elvis :) Jeg fik også et billede af hende, hvor der rundt om billedet var 2 hjerter og en streg, som forbandt de små hjerter.. Så sagde lille Cajsa, at det ene hjerte var hendes og det andet var mit.. Snoren forbandt vores hjerter, så vi altid var sammen!!! Nøøøøøøøøøøøøøj, hvor blev jeg dog blød om hjertet, og var så tæt på at fælde en tåre (græd helt klart under huden) Sikke en dejlig pige, hun er!! Det billede skal helt klart pakkes ned i kufferten, når jeg skal afsted! Når, men den skrivebog kunne jeg bruge i USA, og det vil jeg gøre.. Jeg har tyvstartet lidt - jeg tog den i brug i fredag, hvor jeg skrev noget!! Jeg kommer virkelig til at savne alle mine venner og min familie + CHARLEY!!!! Men jeg må indrømme, at dejlige Cajsa er en af dem, som jeg vil savne allermest! Jeg elsker virkelig den pige så forfærdelig højt!! Derfor sætter jeg et billede ind af Cajsa og mig :) 

Men hvad kan jeg sige?? Der er jo ikke særlig meget, fordi jeg stadig mangler min værtsfamilie (SOM KOMMER INDEN FOR 11 DAGE).. Eller jeg skal på ambassaden torsdag d. 21. juli, og jeg må sige, at vi elever er geniale!! To af dem, som jeg snakker SUPER godt med, Amanda og Sine skal også derind den dag! Amanda skal 9.45, jeg 9.55 og Sine 10.05 - så kan det være bedre planlagt?? Det skal nok blive super hyggeligt!! Næste blogindlæg vil nok handle om ambassaden eller VÆRTSFAMILIEN!!! kan ikke vente mere!!

Over and out 
Mie 

2 kommentarer:

  1. Hvor er du søøøød Mie! <3 Håber virkelig snart du får din familie, du har ventet længe nok! <3

    SvarSlet
  2. Det er så dejligt vi skal derind samtidig! <3 Held og lykke med familien, jeg håber du får den snart! <3

    SvarSlet