torsdag den 24. november 2011

THANKSGIVING og tanker fra Danmark

Hej Allesammen!

Så fik jeg oplevet den berømte THANKSGIVING!!!!!!!!
Vi har kun været i skole Mandag og Tirsdag, og så har fi fået fri onsdag, torsdag (thanksgiving), fredag! Mandag fik vi taget julebilleder hos Sears, og de blev ret gode, synes jeg! Onsdag kom søde Julia, som er en pige, min værtsfamilie har passet siden hun var få måneder gammel.. I dag, bor hun hos sin rigtige mor, men er stadig en del af familien!! Hun er en skøn lille pige!
Torsdag (i dag) er det så thanksgiving! Vi så den berømte Macy's Thanksgiving Parade på TV fra New York City! Så stod den ellers på mad, og hold nu op, hvor var der meget!!! Jeg skal vidst nok have tvillinger - måske trillinger!! hahahahaha! Det var så god mad!! I morgen skal der bare slappes af, regner jeg med. Tror vi smutter til Wintergreen og får ordnet vores skipas!! lørdag er der football game mellem UVA og Virginia Tech!! Altså begge hold er fra Virginia!! Det bliver en gigantisk god kamp, og ALLE vil give ALT for at se den kamp på stadion - OG DET SKAL VI!! Søndag bliver bare en afslapningsdag, og så er det skole Mandag.. det er nu rart med ferie, men jeg elsker altså at gå i skole, for der er bare de sødeste mennesker, og jeg trives så godt på min skole!!

Siden det nu er Thanksgiving, vil jeg lige benytte lejligheden til at sige et par ord!

Mor og Far,
jeg elsker jer begge to himmelhøjt, og jeg er simpelthen så glad og taknemmelig over, at I har givet mig denne oplevelse - en oplevelse jeg aldrig vil glemme, en oplevelse, som vil ændre mig, blive en del af mig, som jeg vil tænke tilbage på med tårer og smil! Jeg savner jer !
Kys Mie

Kim og Jane,
jeres bog udkom i dag - på THANKSGIVING!!! Jeg er simpelthen så fandes stolte af jer begge to! jeg elsker jer, og savner jer sååååååååååååååå utrolig meget! jeg håber, det går jer godt! Kim, du har altid været der for mig, og du har aldrig svigtet mig! Vi har en masse minder sammen, og jeg nyder hvert sekund jeg har med dig! Jane, du har ændret mit liv rigtig meget, og jeg er simpelthen så glad for at du er en del af vores familie!!! Du er en helt igennem fantastisk pige, og jeg elsker dig rigtig højt!! Du er der også altid for mig! TAK

Farmor, hvor skal jeg starte?? jeg elsker dig overalt på jorden! Du er den som aldrig nogensinde har svigtet mig, du er den, som har været der for mig uanset hvad i tykt og tyndt!! Den der elsker mig så utrolig meget!! farmor, jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden dig ved min side!! tak for alt det du har givet mig - jeg ved slet ikke, hvordan jeg kan sige tak til dig!! Du har givet mig ALT, ALT!! Jeg vil give ALT for at give dig det største kys og længste kram!!!! JEG ELSKER DIG AF HELE MIT HJERTE, FARMOR!!!!

Anne-Kirstine aka myresluger - tak for at være den allerbedste veninde!! Vi har været igennem alt sammen, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre bedste veninde end dig! du svigter aldrig, og du er der altid for mig!! altid!! Jeg savner dig så ubeskrivelig meget!! alle vores minder, alle vores skøre stunder, alt det fjol!! hvorfor er vi ikke samme sted? jeg savner dine kys og kram! jeg elsker dig af hele mit hjerte!!! din spasser gris!!

Så er der også kommet to pakker fra Danmark, fra mor og far, som sendte godter og... JULEGAVER!!!! wiiiiiiiie!!! Og fik det sødeste julekort fra min dejlige faster!! TUSIND, TUSIND TAK!! jeg blev simpelthen sååååå glad for jeres hilsen og tanker - det betyder meget!!

OVER AND OUT
MIE

1 kommentar:

  1. Hej MIE! :D Tak for kommentaren - dejligt at vide, at der er nogen, der følger med nogle gange. Og specielt dejligt at vide, at man ikke er alene om, hvordan det føles nogle gange! I morgen flytter jeg til min nye familie, så jeg er rigtig spændt! Håber, du har det godt, og jeg er glad for at høre, at du fandt ud af det med din værtssøster! :)

    SvarSlet